opslag

Referenties PDF Print E-mail
Lime Light Lime Light

Lime-Light is een eigentijdse groothandel in kwaliteitskaarsen, woontextiel , glas , aardewerk en aanverwante artikelen voor huis en tuin. U vindt Lime-Light op diverse cash and carry's en beurzen. DGO Express Warehouse verzorgt het complete logistieke proces voor Lime-Light.


Essent / @Home @Home

@Home is een multimediabedrijf dat opereert in een bijzonder dynamische markt. Zij zijn tegelijkertijd een innovatieve ťn betrouwbare leverancier van consumenten-diensten en een zakelijk partner voor ondernemingen. Televisie en radio, internet, telefonie en datatransport zijn hun diensten. Hun kabelnetwerk vormt het verbindende element.


Interbaden Interbaden

Interbaden importeert haar producten zoals badmeubelen, (stoom)douches, (bubbel)baden jacuzzi's zťlf en levert rechtstreeks aan de consument. Daarnaast stelt Interbaden zich ten doel de producten zo goedkoop mogelijk aan te bieden. De besparing kan daarmee oplopen tot 60 Š 70% van de gebruikelijke winkelprijzen. Interbaden kan dit bereiken door geringe overheadkosten, lage marges, uitgekiende inkoop en het overslaan van de tussenhandel.


Tribolub Tribolub

Tribolub is importeur en leverancier van speciaal smeermiddelen voor de industrie. Onze producten, welke al meer dan 50 jaar ontwikkeld en gefabriceerd worden in Duitsland, worden toegepast in verschillende takken van de industrie. Hoewel de ontwikkeling van nieuwe smeermiddelen en verbetering van de bestaande niet heeft stilgestaan, blijkt in de praktijk dat de conventionele smeermiddelen, onder zware bedrijfsomstandigheden, zoals extreme belastingen, zeer hoge of zeer lage temperaturen, vaak niet op hun taak berekend zijn. Door gebruik te maken van geselecteerde additives, bezitten onze smeermiddelen unieke eigenschappen ten aanzien van het drukopnemend vermogen, wrijvingscoŽfficiŽnt, slijtagebescherming en oxidatiestabiliteit. Tevens heeft onderzoek uitgewezen, dat het smerend vermogen nog versterkt kan worden door de toevoeging van een synergetisch werkende combinatie van additives.

 
Image Right 01
Image Right 02
Image Right 03