opslag

DGO Express Warehouse PDF Print E-mail
DGO Express is de meest complete logistieke dienstverlener voor u. Naast onze kennis van distributie zijn wij gespecialiseerd in alle Warehouse activiteiten. Van opslag tot order picking en van voorraadgegevens tot value-added diensten, DGO Express warehousing is op al deze gebieden een expert te noemen. Dit komt door een goede mix van gekwalificeerde en kundige werknemers en moderne technieken die gebruikt worden. Doordat DGO Express tevens een groot distributiebedrijf is, is het mogelijke om uw complete logistieke proces uit handen te nemen. Het enige wat u mist is de rompslomp die een eigen magazijn met zich meebrengt. Nooit meer zorgen om personele inzet, ruimte, diefstalbeveiliging, wettelijke bepalingen of bezorging van uw goederen. U plaatst simpelweg uw order bij DGO Express Warehouse en de rest wordt afgehandeld.

Opslag
DGO Express heeft ruim 5000 m2 inpandige verwarmde opslag. De temperatuur wordt op een constante waarde gehouden zodat de goederen goed geconditioneerd blijven. Het opslag gedeelte is voorzien van goede beveiliging zodat u zeker weet dat u goederen veilig staan. Naast onze inpandige opslag is er afgesloten buitenopslag mogelijk.

Order Picking
Order Picking geschiedt doormiddel van barcodescanning. Dit zorgt ervoor dat er nauwkeurig gepickt wordt en dat er weinig fouten gemaakt worden. Bij binnenkomst worden uw goederen voorzien van een barcode of een locatie. Doormiddel van berekeningen wordt de optimale route bepaald om uw goederen te picken zodat uw goederen snel naar uw klant gestuurd kan worden.

Value Added
DGO Express warehouding kan en doet meer. Naast onze in-,om- en opslag activiteiten worden "Value Added" diensten aangeboden. U kunt hierbij denken aan het sealen van pallets met onze speciale seal machine of het assembleren van goederen voor uitslag. Onze medewerkers zijn flexibel en leren snel nieuwe methodes aan. Eigenlijk kunt u het niet zo gek bedenken of er zijn mogelijkheden voor.
 
Image Right 01
Image Right 02
Image Right 03